Inici del Taller d'Ocupació Torreó VI
benvinguda taller ocupacio torreo vi
30/12/2019
La sisena edició del Taller d'Ocupació Torreó s'inicia demà a Canals amb 20 alumnes/treballadors. Al llarg del pròxim any cursaran 1920 hores de formació per tal d'obtenir els certificats professionals de primer i segon nivell en "Activitats auxiliars en vivers i jardins" i "Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes" (10 persones) i en "Operacions auxiliars d'obra de paleta de fàbrica" i "Fàbriques d'obra de paleta" (10 persones).

Els requisits per a ser un dels sel·leccionats eren tenir més de 25 anys, estar aturat o aturada i complir els requisits establerts en la normativa d'aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l'aprenentatge. A banda, s'han contractat 5 persones per a dur a terme les tasques de gestió del Taller: 1 director, 3 professors i 1 administratiu.

El projecte té un cost que ascendeix a 484.109’60 euros, dels quals 464.109’60 euros seran subvencionats per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i 20.000 euros els sufragarà l'Ajuntament de Canals d'aportació municipal. Aquest any, els treballadors del Taller d'Ocupació Torreó faran possible l'ampliació del Centre de Formació d'Ocupació de Canals, així com el condicionament de zones verdes de la localitat.