Canals prepara el Taller d'Ocupació "Torreó VI"
taller ocupacio torreo VI previa
02/12/2019
L'Ajuntament de Canals ja treballa en el sisé Taller d'Ocupació Torreó, del qual es beneficiaran 20 persones aturades. Es troba obert un període de selecció de les cinc places de personal administratiu, directiu i docent per al taller que conclou el 5 de desembre.

Aquest programa formatiu-ocupacional impartirà els certificats professionals de primer i segon nivell en "Activitats auxiliars en vivers, jardins i instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes" i  en "Operacions auxiliars d'obra de paleta de fàbrica i fàbriques d'obra de paleta" amb la tasca laboral directament relacionada amb aquesta proposta educativa.

20 persones aturades, 10 per especialitat, se'n beneficiaran d'aquests tallers de 1920 hores de formació al llarg de l'any de durada dels mateixos. El projecte té un cost que ascendeix a 484.109’60 euros, dels quals 464.109’60 euros seran subvencionats per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i 20.000 euros els sufragarà l'Ajuntament de Canals d'aportació municipal. 

Aquest any, els treballadors del Taller d'Ocupació Torreó faran possible l'ampliació del Centre de Formació d'Ocupació de Canals, així com el condicionament de zones verdes de la localitat.

Els requisits per a formar part del taller d'ocupació són els següents:
- Tenir 25 anys o més.
- Estar en l'atur, entenent-se com a tal ser demandant d'ocupació no ocupat registrat en el Servef.
- Complir els requisits establerts en la normativa d'aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l'aprenentatge

Aquells qui opten a algun dels cinc llocs de gestió del Taller (1 director, 3 professors i 1 administratiu) poden consultar les bases generals aci. Les solicituds de participació en aquest procés sel·lectiu s'entregaran en l'Ajuntament de Canals fins al 5 de desembre.