Diumenge se celebra la consulta d'opinió per a triar alcaldes pedanis
previa consulta pedanies
21/11/2019
L’Ajuntament de Canals ha organitzat una consulta d’opinió per a triar alcaldes pedanis a La Torreta i Aiacor. L’elecció d’aquests càrrecs és competència de l’Alcaldia de Canals, però amb aquesta iniciativa es pretén fomentar la participació ciutadana. Els veïns i les veïnes de les pedanies podran votar aquest diumenge 24 de novembre.

Els d’Aiacor ho faran de matí, entre les 9.00 i les 12.00 al Centre Jove de Canals. A La Torreta es votarà de vesprada, entre les 16.00 hores i les 19.00 hores a l’Escoleta Infantil. En ambdues meses de votació hi haurà un vocal i un secretari.

Estan cridats a donar la seua opinió aquells majors de 16 anys que acrediten viure a la pedania o tenir-hi un habitatge al seu nom. També els seus familiars directes. Les paperetes, que s’entregaran en les meses, duran els noms dels candidats i els votants hauran de marcar una de les caselles.

Els candidats han volgut escriure unes paraules dirigides als veïns i les veïnes. Podeu llegir-les prement fent clic sobre el nom de cadascun d'ells

Candidats Aiacor:

- Juan Carlos Ibañez Climent
- Vicente Baldoví Mollá

Candidats La Torreta:

- Carmina Cardona Tortosa
- Vicente Pérez Ferrer