L’escola d’adults de Canals celebra la jornada de portes obertes del curs 2019-2020
Jornada portes obertes 2019 FPA
29/10/2019
El Centre de Formació de Persones Adultes de Canals va celebrar dilluns la jornada de portes obertes del curs 2019-2020. Aquest any, el dia va girar al voltant de la figura de Clara Campoamor i va comptar amb la presència de l’Alcaldessa, Mai Castells, i del Regidor d’Educació, Vicent Tornero.

La programació va començar amb dues sessions del joc Kahoot centrades en conèixer millor com funciona l’escola d’adults i un col·loqui titulat “Dones fent història. Clara Campoamor i el vot femení” a càrrec de l’alumna Maria Cuenca.

Seguidament va ser el torn per al Regidor d’Educació, Vicent Tornero, qui va incidir en la importància de l’educació permanent i contínua en la societat de hui. També va donar valor a l’escola d’adults com a factor socialitzador i va marcar un objectiu per al Centre de Formació de Persones Adultes de Canals: mantenir l’auge d’alumnes dels últims anys. 

La cloenda de la jornada va estar a càrrec de l’Alcaldessa, Mai Castells, qui va recalcar el paper de l’escola d’adults i va recordar que l’Ajuntament continua treballant per a tenir llestes les noves instal·lacions per al 35 aniversari del FPA de Canals que se celebra al 2020.