Aiacor continua amb la celebració de les seues Festes Majors del 2019
Festes Aiacor 2019
04/10/2019
Aiacor continua aquest cap de setmana amb els actes corresponents a les seues Festes Majors del 2019, que acabaran el diumenge 13 d'octubre.

Hui, divendres 4, a més del Quinari al Crist que ve celebrant-se des de dilluns, tindrà lloc una festa remember a la plaça Joan Carles I des de les 23.00 hores.

Dissabte, dia de Sant Antoni de Pàdua, començarà a les 11.00 hores amb una cercavila per a beneir el pa, acompanyada de la banda de música. Seguirà amb una missa en honor al sant en la qual es repartirà el pa beneït. Ja de vesprada es durà a terme la processó amb la imatge de Sant Antoni de Pàdua i la jornada conclourà amb el ball de disfresses, també a la plaça Joan Carles I.

Diumenge 6, des de les 20.00 hores, tindrà lloc la "pujà" del Santíssim Crist del Calvari. A més, de matí se celebrarà una solemne missa cantada i a les 17.00 es jugarà la tradicional partida de raspall. Tancarà el cap de setmana un gran castell de foc d'artifici a càrrec de la Pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes.