Canals, a la Fira de Turisme d'Interior de Gandia
Territori Borja
26/07/2019
Ahir, dia 25 de juliol, part de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Canals va acudir a Gandia per endinsar-se en la Fira de Turisme "Territori Borja" que allí se celebrava.

Mai Castells, Vicent Tornero, Celia Bononad i Miquel Alventosa, com a representants del nostre poble, van gaudir d'una vesprada molt entretinguda i amenitzada amb menjar típic, música i balls folclòrics i bon ambient.

Aquesta fira, se celebra del 25 al 28 de juliol i forma part de les activitats programades en el marc de la xarxa Territori Borja, un projecte que incentiva el desenvolupament turístic de nous productes reivindicant la riquesa cultural, patrimonial i històrica dels municipis vinculats històricament a la família valenciana més influent d'Europa als segles XIV i XV.

Hi havia 13 expositors entre els quals es trobaven les ciutats de Xàtiva i Gandia, l'Agència Valenciana de Turisme i la Diputació de València.

L'alcaldessa, Mai Castell, va reivindicar a la fira de turisme de Gandia el paper de Canals dintre de la història de la família Borja. Castells va afirmar que "Canals vol ser també un referent a l'hora de formar part de la història borjania dintre del territori valencià".