Comencen les obres a l'Aula de la Cultura de Canals per a tractar les humitats
22/07/2019
Aquest dimarts, 23 de juliol, l'Ajuntament inicia les obres per a tractar les humitats a l'Aula de la Cultura del carrer Baix, a càrrec de MurProtect (empresa líder en l'àmbit europeu en tractaments d'humitats). 

Es durà a terme una jornada de Portes Obertes del 23 al 25 de juliol (en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores), perquè els veïns del municipi puguen veure "in situ" com s'està tractant aquesta patologia i puguen consultar qualsevol dubte amb l'empresa, en cas de necessitar aquest tractament.

Valentín Ballesteros, director delegat de l'empresa en la zona de Llevant, declarà: "és un tractament per a eliminar les humitats estructurals que té l'edifici. Hi ha un problema de capil·laritat, que és una patologia que afecta els murs, en la capacitat d'absorció que tenen quan estan en el terreny, ja que les filtracions d'humitat pugen pels porus del material i deterioren l'estructura del mateix mur".
Per solucionar de forma definitiva la patologia que presenten aquests murs, Valentín Ballesteros declarà que "anem a fer un tractament d'injecció de resines, per a crear una barrera química i que així la humitat no s'eleve pel mur".