El tribut a Rocio Jurado i l'espectacle "Al natural" protagonitzen les Nits al Túnel d'aquest estiu
30/05/2019

Un any més, la regidoria de Cultura organitza dos espectacles al paratge del Túnel de Canals per acostar el teatre i la música als ciutadans en un escenari privilegiat.

 

El primer dels espectacles es tracta d'un tribut  Rocio Jurado interpretat per Tamara Jerez, guanyadora del programa televisiu "Lluvia de estrellas". Aquest es portarà a terme el proper dia 5 de juliol a les 22h.

La segona funció és "Al natural", del grup B-VOCAL, un espectacle diferent, impacient i obert que posa a la música sense artificis per a presentar-la en el seu estat més pur. Aquest tindrà lloc el dia 12 de juliol a les 22h.

Pel que fa a les entrades, cada funció té un preu de 7€ però la Regidoria facilita un abonament per a assistir als dos musicals per 10€. Així mateix, a les entrades s'inclou l'autobús d'anada i tornada al Túnel i un refresc. Per a aquells que es porten el sopar també hi haurà servei de taula. Les entrades podran trobar-se en el Centre Cultural Ca Don José en el seu horari habitual: de 9:30h a 13:30h i de 17:00h a 20:00h, a partir del dia 3 de juny.

"Hem programat les Nits al Túnel d'enguany per al 5 i 12 de juliol amb el tribut a Rocío Jurado interpretat per Tamara Jerez i "Al natural" del grup B-VOCAL", apunta la regidora de Cultura, Celia Ibáñez. "Creguem que aquestes propostes resulten molt atractives i esperem que agraden als veïns i veïnes. Des d'ací volem animar a tots i totes a què participen en aquesta edició de les Nits al Túnel que hem preparat."