La Regidoria d’Educació dota de material informàtic l’Escoleta de la Torreta
15/05/2019

Davant la necessitat d’incorporar nou mobiliari per facilitar el treball dels docents i, sobretot, l’aprenentatge de l’alumnat, la Regidoria d’Educació ha valorat de forma positiva fer una inversió per aconseguir el material informàtic necessari per al dia a dia a l’Escoleta.

 

Des d’ara, el professorat i l'alumnat compten amb un ordinador, projector i pissarra digital. Aquest material permet la possibilitat d’utilitzar noves eines d’aprenentatge que fins ara no eren possibles i, a la seua vegada, incorporar les tecnologies a l’aula.

Cal afegir que, durant aquest curs, des de l'Ajuntament de Canals, atenent tant a les propostes de les famílies de l’alumnat en diferents reunions que s’han portat a terme com les pròpies del claustre i direcció del centre, s’han fet actuacions que sens dubte han col·laborat a tenir l'escoleta de qualitat actual. S’ha invertit en jocs de psicomotricitat, s’ha dotat de nou mobiliari infantil d’exterior i interior com hamaques i cadiretes, s’ha instal·lat una tanca de fusta per tal de separar dues zones de joc ambientades i s’ha fet una adaptació del menjador a les noves demandes. 

A més, entre les actuacions previstes per a complir pròximament, amb l’objectiu de seguir millorant aquest espai infantil, s’està valorant la col·locació d’un passadís cobert entre l’accés al centre per la zona d’entrada fins l’edifici central. També la posada en marxa del futur Consell Escolar de l'Escoleta Infantil La Torreta, que esperem que siga una realitat el proper curs 2019-2020. 

Ricardo Requena, alcalde de Canals i regidor d'Educació, ha comentat que «des de la regidoria hem tingut vàries reunions amb els pares, i tantes altres amb la direcció, per tractar els assumptes que cal anar millorant i des d’aleshores hem intentat resoldre aquestes peticions, des de la dotació de nou mobiliari, també invertint a la zona de joc i en les pròpies instal·lacions». Per últim, cal assenyalar «que el cost que suposa per a les famílies tenir als seus fills a la nostra escoleta, s'ha reduït al màxim, donat que l'escolarització de 2 a 3 anys és gratuïta, la d'1 a 2 anys té un abonament social i que per a tots i totes, allò que venia pagant-se per a materials didàctics, ho assumeix l'ajuntament al complet».