L’Ajuntament de Canals renova el seu acord amb PLATEA
10/05/2019

Aquest es tracta d’un projecte de col·laboració de l’INAEM, depenent del ministeri de Cultura, per fomentar les arts escèniques del qual l’Ajuntament de Canals forma part des de l’any 2015.

 

Cada any, Platea premia la programació teatral, així com l’assistència als espectacles programats. Aquests reconeixements repercuteixen en l’oferta de l’any següent. Concretament, el projecte Platea cobreix la diferència entre la recaptació de la taquilla i el cost que suposa el contracte de l’obra teatral.

D’aquesta manera, Platea ajudarà econòmicament fins 25.000€ en huit espectacles, quatre dels quals són familiars, 3 són d’adults i un és de teatre de carrer.

Al formar part de Platea, a programació teatral estable anual de Canals es veu millorada en quantitat i qualitat de manera que el consistori pot oferir obres teatrals amb renom que estan tenint molta acceptació per les canalines i canalins ja que les recents xifres d’espectadors han sigut històriques superant-se cada vegada més.

El conjunt de la programació dels 30 espectacles organitzats des de l’Ajuntament es porten endavant amb el suport de Platea, del Circuit Teatral Valencià, del SARC i, per últim, amb el pressupost propi del consistori.