Arriba el 3r Concert Festival Internacional SoXXI del 2019
09/04/2019

El proper diumenge 14 d’abril, a les 12:00h, al Centre Cultural Calixte III tindrà lloc el 3er Concert del Festival SoXXI d’aquest any, dirigit, una vegada més, pel canalí Joan Soriano. València Percussion Academy, grup resident del Festival SoXXI, presentarà Modulation, un recorregut per l’essència del ritme i la modulació mètrica de la mà de tres importants noms que han contribuït a l’evolució de la percussió.

 

Dirigits per una de les figures més rellevants del panorama internacional del timbal actual, el solista de timbal francès Benoît Cambreling, amb col·laboració de Josep Furió i Joan Soriano oferirà un atractiu programa que viatja a través d’importants peces del repertori de percussió, fent un recorregut de les primeres obres de la literatura universal i comptant amb la interpretació d’obres de Carter. Atenent novament a la vessant pedagògica, artística i divulgativa del festival, SoXXI presenta un concert on l’aportació de la infància es converteix en un gran protagonista.

L’escolta atenta de les peces de Carter han detonat una sèrie d’experiències i reflexions que han esdevingut expressió amb moviment, so i experimentació amb la llum, el color i altres materials. Xiquets i xiquetes de 3 anys del CEIP Vicente Rius, amb la mestra Alicia Arnau, han viscut una experiència multi-sensorial i escènica amb la música que proposa el Festival SoXXI. Aquesta podrà veure’s i escotar-se en directe, de la mà de VPA Ensamble, gaudint d’una proposta visual molt original.