El pressupost per al 2019 compta amb subvencions culturals, esportives i sociosanitàries
15/03/2019

L’Ajuntament de Canals, en el ple extraordinari celebrat el 14 de març, ha aprovat les subvencions municipals proposades per l'equip de govern actual amb unanimitat per a les subvencions culturals i sociosanitàries.

 

A través de la Regidoria de Cultura, Fira i Festes, s’adjudicaran 10.000 € per promoure i fomentar el desenvolupament de la cultura i, d’una manera més particular, el patrimoni cultural de Canals. 

La Regidoria d’Esports ha proposat una subvenció de 125.000 € que seran destinats a clubs i entitats esportives sense ànim de lucre per a cobrir les despeses de manteniment i funcionament de les entitats i la participació en activitats esportives. També es destinarà part d’eixes subvencions a la promoció de l’esport base de les escoles esportives. 

Per últim, la Regidoria de Benestar Social, Serveis Socials, Sanitat i Salut ha assignat 26.000 € per a entitats representatives dels interessos de pacients i familiars i, a més, per a actuacions que promocionen i protegisquen la salut i la prevenció de la malaltia en l’àmbit comunitari. 

Ricardo Requena, alcalde de Canals, ha volgut manifestar que «amb aquests pressupostos es dona una continuïtat al projecte que hem portat a terme durant quatre anys, però també es marca l’inici d’un nou projecte que començarà en breus després de les eleccions i esperem que des de l’Ajuntament de Canals continue donant-se suport a les associacions i entitats locals que afavoreixen el dia a dia del nostre poble».