L'IVC, a través del Circuit Cultural Valencià, copatrocinarà amb 18.000 € la programació escènica a Canals durant el 2019
14/03/2019

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Canals, representada pel programador cultural Jose Emilio Sancho i la regidora Celia Ibáñez, junt amb l’alcalde Ricardo Requena, s’han reunit amb Abel Guarinós, director general de l’Institut Valencià de Cultura (IVC).

 

En aquesta reunió han rebut, signat pel director de l'IVC, el conveni de copatrocini de la programació escènica programada per al primer semestre de 2019 i que al llarg de tot l'any suposarà un import total de 18.000 € que es dedicaran a l'activitat teatral estable que en els darrers anys porta a terme la Regidoria de Cultura d'aquest Ajuntament. 

L’alcalde i la regidora de Cultura han volgut agrair-li a Abel Guarinós les paraules que va tindre respecte a la bona programació cultural que ofereix Canals junt amb els abonaments culturals que posa a disposició de tots els espectadors cada semestre. «Aquest és un reconeixement que posa en valor el treball portat a terme des de la Regidoria i, evidentment, és molt satisfactori per a les persones que estem treballant per millorar cada vegada més», ha afirmat Celia Ibáñez. 

En aquest encontre, Guarinós ha mostrat als representants municipals diferents llocs referents en l'àmbit cultural i teatral, com la filmoteca del teatre Rialto, el mateix teatre, així com la sala d’assaig de la qual disposen. 

L’alcalde de Canals ha aprofitat aquesta ocasió per convidar al director general de l’IVC a celebrar la propera assemblea del Circuit Cultural Valencià a Canals. «Seria tot un luxe realitzar una de les assemblees del Circuit Cultrual Valencià a la nostra localitat, i més quan hem estat aquests quatre anys apostant intensament per fomentar la cultura i una programació teatral de qualitat», ha explicat Ricardo Requena.