«Desenvolupament del llenguatge i retirada del bolquer», xerrada per a pares i mares de l’alumnat d’Infantil
13/03/2019

El proper 25 de març, de 17:30h a 18:30h, en la 3 planta de Ca Don José, tindrà lloc la quarta xerrada: «Desenvolupament del llenguatge en Educació Infantil i retirada del bolquer» programada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament en l’Escola de pares i mares que es porta endavant per segon any consecutiu. 

 

Aquesta xerrada, adreçada a pares i mares d’alumnes d’Educació Infantil, es portarà a terme amb la col·laboració de Desamparados Rodríguez i Sabina Martínez, psicòlogues del Gabinet Psicopedagògic Municipal. 

Per tal d’acudir, cal fer la inscripció prèvia a través del FORMULARI ONLINE ja que l’aforament és limitat. Mentre dure la xerrada, els participants comptaran amb un servei de guarderia per als més menuts que també hauran de inscriure's a través del formulari. 

Ricardo Requena, alcalde i regidor d’Educació, ha afirmat que «aquesta ja és la quarta de les xerrades organitzades per a aquest curs on hem apostat per una oferta variada, amb temàtiques diverses per a pares i mares que tenen fills ens les diferents etapes educatives». «Hem intentat que aquesta elecció fora el més útil i pràctica possible per als assistents», ha afegit.

Davant qualsevol dubte, poden contactar a través del correu electrònic educacio@canals.es