Representants municipals i la família de Ricardo Tormo visiten l’exposició permanent del pilot canalí
08/03/2019

L’alcalde, Ricardo Requena; el regidor d’Esports, José Ramón Garrido; el tècnic d’Urbanisme, Vicent Moscardó; i la família de Ricardo Tormo han visitat el que serà la futura exposició permanent en honor al bicampió mundial de motociclisme.

 

L’Ajuntament i l’equip de govern actual han valorat convenient que la família opinara i valorara el treball que s’està portant a terme en l’exposició i que sàpiguen els passos que s’estan seguint per a aconseguir tenir l’exposició el més prompte possible. Ha hagut un consens en la família respecte a l’actuació que s’està fent.

Des de fa un temps, el consistori porta treballant intensament per fer realitat el museu permanent de Ricardo Tormo a Canals. A finals de juny de l’any 2018, els membres de l’àrea de Cultura van visitar Sant Miquel dels Reis per informar-se de les directrius a seguir per a instal·lar la nova exposició permanent de Ricardo Tormo. Des d’aleshores, s’ha portat endavant un treball continu per a que aquesta iniciativa fora una realitat el més prompte possible.

Tal com està previst, si tot segueix el seu transcurs, l’exposició que estsà instal·lant-se al Pavelló Municipal que porta el nom de Ricardo Tormo, s’inaugurarà durant el mes de març i des d’aleshores estarà oberta a tots els públics.