Canals ha estat present en el I Encontre d’Associacions Empresarials
07/03/2019

L’alcalde de Canals i regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, va acompanyar ahir als membres d’ASSOCIEM i de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal al primer Encontre d’Associacions Empresarials de la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Albaida.

 

Entre les associacions comercials i empresarials presents, a més de les canalines, també van estar XACEX i Gent del Mercat de Xàtiva, Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals de Xàtiva, BNI Funciona, l’Associació de comerciants del Macizo del Caroig i l’Associació de Transportistes Agrupats Condal. A més, també van haver associacions invitades, entre altres, d’Ontinyent, COEVAL; l’Olleria, AEMO; i d’Alzira, AEA. Tots els empresaris allí presents van tenir l’oportunitat de participar en la ponència sobre el valor dels encontres professionals, a càrrec de Justo Ballester. 

Tot seguit, es va fer un reconeixement a empreses i comerços que formen part de les associacions que van participar en aquest encontre. Respecte a Canals, ASSOCIEM va fer el seu reconeixement a Roba i Complements Mª Carmen i a Virian Cortines, comerços associats durant més temps. De la mateixa manera, el reconeixement simbòlic de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal de Canals va ser per a la Carnisseria Mª Carmen.

Ricardo Requena ha recalcat que «aquest encontre ha sigut una oportunitat excel·lent per a reunir a tots els empresaris de al zona i compartir experiències, conéixer diferents realitats». «Albirem que aquest primer encontre es convertisca en el punt de partida per començar a treballar de forma conjunta per preparar i dinamitzar les accions comercials a tots els municipis i recolzar-nos entre tots», ha afegit l’alcalde.