La Regidoria d’Educació dota de nou mobiliari l’Escoleta de la Torreta
08/02/2019

Davant la necessitat d’incorporar nou mobiliari per facilitar el treball dels docents i l’aprenentatge dels xiquets, així com augmentar la comoditat de tots els membres que formen part de l’Escoleta Infantil, la Regidoria d’Educació ha vist positiva la inversió de recursos en un conjunt de mobiliari i de jocs infantils. 

Des d’ara, l’Escoleta de la Torreta compta amb 25 nous llits i 20 hamaques que eren necessàries davant la gran demanda de famílies que han inscrit als fills en el servei de menjador. 

A més, també s’instal·laran dos nous mobiliaris infantils en la zona de jocs d’aquest centre educatiu municipal ampliant així les opcions i els recursos d’aprenentatge i d’oci. 

Cal afegir que, pròximament, s’instal·larà una tanca de fusta que separarà dues zones de joc ambientades per fer més divertit el temps d’esplai per als menuts. Per últim, amb l’objectiu de seguir millorant aquest espai infantil, s’està valorant la col·locació d’un passadís cobert entre l’accés al centre per la zona d’entrada fins l’edifici central.

Ricardo Requena, regidor d’Educació i alcalde de Canals, ha valorat totes aquestes novetats com a «necessàries per a aconseguir un centre educatiu infantil municipal com els menuts, els docents i les seues famílies es mereixen, amb tots els recursos i materials que necessiten per fer el dia a dia el més fàcil i agradable possible». Cal recordar "que des de la regidoria hem mantingut 2 reunions amb els pares en el que va de curs on es tracten els assumptes que cal anar millorant, trobant-se l'Ajuntament amb moltes peticions que a poc a poc aniran atenent-se dintre de les possibilitats municipals".