Visita al Centre Social d’Aiacor
08/02/2019

Ricardo Requena, alcalde de Canals; José Ramón Garrido, regidor i segon tinent d'alcalde; i l’arquitecte municipal han visitat el Centre Social d’Aiacor amb el cap de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis per veure com avancen les obres i en quin estat es troben.

 

Actualment, els membres del Taller Ocupacional i de la Brigada Municipal estan treballant en la instal·lació de les noves finestres que s’han subministrat a l’Ajuntament. Aquestes finestres estaran en la part nova de l’edifici del Centre Social d’Aiacor. 

Fins el moment, s’han invertit 206.668€ en l’obra, l’adquisició de les finestres i gestions urbanístiques.

Pròximament, quan acaben tots aquestos treballs, començaran les obres per millorar l’accés de l’entrada principal i de les escales que connecten els diferents pisos de l’edifici. D’aquesta manera, es refarà l’escala actual per complir amb la nova legislació. Aquest projecte és molt més ampli i complex i, per aquest motiu, aquesta tasca s’ha encomanat a una empresa externa.

Fins que el Centre Social estiga en obres, les atencions mèdiques d’Aiacor es realitzaran temporalment al Centre Jove, després de les negociacions que s’han portat a terme amb el Departament de Salut de Xàtiva-Ontinyent.

Josep Lluís Mendoza, arquitecte municipal, ha explicat que «ens estem adaptant a la normativa d’accessibilitat a l’edifici public i de lliure concurrència i, una vegada finalitzem la col·locació de part de la carpinteria, iniciarem les obres d’accessibilitat de l’edifici que consisteixen en donar-li una escala de dimensions apropiades i l’espai de l’ascensor per a la seua futura instal·lació».

Per a Ricardo Requena, alcalde de Canals, «esta visita ens ha permés veure com avancen les obres al Centre Social d’Aiacor i esperem molt prompte tindre’l acabat i poder donar-li ús». «Fins que arribe eixe moment, tindrem el Centre Jove com a espai per atendre als veïns d’Aiacor», ha afegit.