Les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes dels col·legis públics de Canals organitzen una xerrada
07/02/2019

La Regidoria d’Educació col·labora amb l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del CEIP Calixt III, CEIP José Mollà i CEIP Vicente Rius Guillemes per a organitzar una xerrada sobre hàbits d’alimentació saludable. 

 

La xerrada serà aquest divendres 8 de febrer a les 18:00h a la 3a planta de Ca Don José. Estarà dirigida als socis, pares i mares dels alumnes d’Educació Infantil i Primària. 

Les tres Associacions AMPA dels col·legis públics de Canals formen part de FAMPA, una federació sense ànim de lucre que té com a principal objectiu defendre l’Ensenyança Pública de qualitat i en valencià en la província i la Comunitat i que compten amb més de 600 AMPA federades.

Ricardo Requena, regidor d’Educació, ha manifestat que «les AMPA dels col·legis de Canals organitzen cada curs xerrades que són molt interessants per a les famílies i des de l’Ajuntament hem volgut col·laborar per a portar-les endavant oferint el nostre suport en tot el que calga i fent difusió d’aquestes activitats per a que arriben a molta més gent».