Continuen els treballs per a tornar a tindre el Camp Quatre Camins practicable

05/02/2019

Aquest dimecres, l’Alcalde i el Regidor d’Esports tenen una cita amb el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, a la qual també estan convidats els presidents dels dos clubs de futbol federats a Canals.

 

L’objectiu d’aquest encontre és traslladar a la Federació la situació que s’ha estat arrossegant recentment en el Camp de Futbol Quatre Camins i, sobretot, fer una exposició de com es troba actualment el camp i les seues instal·lacions, les quals segons el conveni datat a 1 de juliol de 2008, són responsabilitat de la Federació. 

Tot i que des de la Regidoria d’Esports s’ha estat treballant durant els últims anys per a solventar aquesta problemàtica intentant contactar amb la Federació sense obtindre resposta, des de l’Ajuntament s’han intensificat els treballs des del moment en que els clubs han anunciat que paralitzaven l’activitat al Camp de Futbol. José Ramón Garrido, regidor d’Esports, ha assegurat que «l’únic objectiu que volem complir és que l’activitat del Quatre Camins torne a la seua normalitat al més aviat possible».

Ricardo Requena, alcalde de Canals, ha explicat que «durant aquesta setmana hem treballat intensament perquè volem una solució, però volíem que els clubs foren sabedors de la situació en la qual es troba el camp i que el conveni signat en el 2008 impossibilita que l’Ajuntament actue directament en les instal·lacions perquè la Federació ha de complir en el manteniment del camp». Ha afegit que «en la darrera setmana hem aconseguit resposta de la Federació que durant molt de temps no hem tingut».