Les Associacions d'Autocaravanistes de València visiten les Festes de Canals

11/01/2019

Les Regidories de Promoció Socioeconòmica i Turisme han preparat una sèrie d'activitats perquè els membres de les associacions aprofiten al màxim la seua estança, al mateix temps que es dóna un impuls al comerç local.

 

El programa d'activitats començarà el dissabte al matí, quan les autoritats donen la benvinguda als caravanistes. S’ha preparat una visita a la Torre i l'oratori dels Borja, acompanyada per una degustació de pastes típiques. També es mostrarà als visitants el temple parroquial, amb una explicació històrica i cultural de la Foguera de Sant Antoni i les celebracions en el seu honor.

A més, per cada inscripció d'autocaravanes que es realitze, s'oferiran a canvi cupons de 10€ de descompte per a utilitzar en els comerços adscrits a Associem i l'Associació de Venedors del Mercat Municipal. D'aquesta manera les adquisicions que duguen a terme els visitants es faran a través dels establiments locals.

Encara que les associacions d'autocaravanistes visiten Canals per aquestes dates des de fa uns anys, és ara quan l'Ajuntament, amb el seu afany de crear reclams turístics que fomenten i dinamitzen la xarxa econòmica local, realitza aquesta proposta per segona vegada.

Per a Ricardo Requena, alcalde i responsable de l'àrea de Promoció Socioeconòmica, "aquesta activitat ens permet donar resposta a la gent de fora de Canals que ens visita. Sabem que no tenim ofertes d’hostalatge, però si que tenim una zona delimitada, tancada i a la qual li posem vigilància per a que estiga el més adequada possible per als caravanistes".

D'altra banda, la regidora de Turisme, Celia Ibáñez, reafirma aquestes paraules afegint que "cada any durant aquestes dates portem endavant aquesta activitat tan completa que, a la mateixa vegada que convidem a viure les nostres festes turísticament, estem potenciant l’activitat i el comerç del nostre municipi. Així que, esperem que cada any siguen més els qui ens visiten".