Ja pots inscriure’t al curs de “Cocteleria”
06/09/2018

Les inscripcions per al curs de Cocteleria ofert des de la Regidoria de Promoció Socioeconòmica per a hostalers que actualment estan treballant ja estan obertes.

 

El curs tindrà lloc els dies 23 i 24 d’octubre, de 16:30h a 19:30h, al Jardín de Montemina. Aquest curs està adreçat a treballadors en actiu del món de l’hostaleria amb l’objectiu de proporcionar més formació als professionals del sector per tal de millorar i perfeccionar el seu treball diari.  

Qualsevol persona interessada pot inscriure’s a través de la pàgina web del Centre de Turisme de València (CdT) o de forma presencial a l’Ajuntament en el departament d’ADL fins el 17 d’octubre. Per a tramitar la inscripció, cal presentar el DNI i entregar l’última nòmina o contracte laboral. 

El regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, ha assegurat que “continuem treballant colze a colze amb els comerciants i empresaris de Canals, no solament oferint cursos gratuïts formatius, sinó també amb accions que donen visibilitat al potencial socioeconòmic del poble, en este cas, en matèria d'hostaleria”.

Davant qualsevol dubte, es pot contactar amb el departament d’ADL amb el correu info.adl@canals.es o amb els telèfons 962 240 126 i 664 518 773.