Tot preparat per a la 2a edició de Canals Cultural
2018.05.16 Tot preparat per a la 2a edició de Canals Cultural
15/05/2018

Les activitats, organitzades per una vintena d'associacions culturals de Canals i la regidoria de Cultura, es duran a terme del 21 al 27 de maig en diferents punts de la localitat.

 

El cine, la literatura, la música, el ball, el teatre, la fotografia, el medi ambient, l'autoconeixement o l'artesania són alguns dels aspectes culturals i socials que estaran presents en Canals Cultural de la mà de les associacions locals que desenvolupen aquestes activitats de manera regular al poble.

Els escenaris dels tallers, xerrades, projeccions i mostres que es preparen s'estenen al llarg de tota Canals, sent aquests la Casa de Cultura "Ca Don José", el Centre Cultural Papa Calixte III, l'avinguda Vicente Ferri, La Lloca, el Parc Jaume I, el Monestir de Santa Clara o La Torre dels Borja.

"Tenim una nova edició de Canals Cultural, on participen 18 associacions culturals del poble. Després de l'èxit de la primera edició de l'any passat estem de nou contents i satisfets perquè totes les associacions han col·laborat braç a braç amb nosaltres", explica la regidora de Cultura, Celia Ibáñez. "La setmana vinent veurem el resultat d'aquesta idea, que naix de la regidoria i el Consell de Cultura, a través de la qual podrem gaudir d'una àmplia oferta cultural que culmina en la trobada del dissabte a l'avinguda Vicente Ferri. Hem pensat en activitats obertes a la participació, dirigides a què la gent conega les associacions, a què es dediquen i qui forma part d'elles".

A més a més, la regidora afegeix que "després d'estar treballant en Canals Cultural des de novembre, hem millorat certs aspectes i ja ho tenim tot preparat. Sols queda convidar a veïns i forasters a què s'animen a participar en totes les activitats que els oferim".

 

2018.05.16 Tot preparat per a la 2a edició de Canals Cultural

2018.05.16 Tot preparat per a la 2a edició de Canals Cultural