Ca Don José acull la presentació del VII Campus Bilingüe Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana- Canals 2018

2018.05.14 Ca Don José acull la presentació del VII Campus Bilingüe Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana Canals 2018
14/05/2018

El Campus, organitzat per la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de l'Ajuntament de Canals i del Club Baló a Mà Canals, es presentarà hui a les 12:00.

 

L'objectiu fonamental d'aquest Campus és el de fomentar la convivència, gaudir i aprofitar el temps lliure amb l'handbol com vincle d'unió, a més de fomentar l'aprenentatge de la llengua anglesa. Tot açò completat amb la realització d'activitats lúdiques i poliesportives en els bells paisatges del poble de Canals.

L'activitat s'orienta amb una metodologia interdisciplinària (acadèmia, esportiva, lúdica i activitats en naturalesa) molt més enriquidora i formativa, sent la premissa del Campus una concepció global de l'esport.

A la presentació d'aquest esdeveniment assistiran tant representants de l'Ajuntament de Canals com de la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana i el Club Baló a Mà Canals. El Campus es realitzarà en les instal·lacions esportives de Canals en un primer torn del 25 de juny a l'1 de juliol i un segon torn del 8 de juliol de 2018.

A més a més, també es presentarà el Torneig d'Handbol Herba Canals 2018, la qual es realitzarà en juny amb la 6a edició local per als xiquets i xiquetes del poble i la 1a edició de clubs.