L'Ajuntament de Canals convoca una borsa de treball per a llocs de Tècnic d'Administració General
11/05/2018

Per resolució d'Alcaldia s'han aprovat les bases i convocat les proves per a la formació d'una borsa de treball temporal a l'Ajuntament en llocs de treball de Tècnic d'Administració General.

 

Els interessats en participar hauran de sol·licitar-ho per escrit utilitzant AQUEST model d'instància i presentar-la en el registre general del consistori, situat a la planta baixa de l'Ajuntament de Canals. Igualment es pot fer a través de qualsevol mitjà previst en la normativa reguladora del procediment administratiu. El termini romandrà obert fins al 8 de juny. Pots consultar les bases completes ACÍ.

Per a Joan-Carles Pérez, regidor de l'àrea de RRHH, "des del departament està realitzant-se un gran esforç i treball en cobrir les vacants existents a través de l'oferta d'ocupació pública de 2018 que es traurà en els pròxims mesos, mentrestant hem de cobrir interinament amb la borsa convocada una vacant de TAG per donar impuls a diferents projectes i tasques de l'Ajuntament de Canals".

A més a més, segons Ricardo Requena, alcalde de Canals, "aquesta borsa es posa en marxa per a donar resposta a les demandes de la ciutadania i accelerar els processos administratius dels departaments sobre els quals va actuar-se".