L’Ajuntament ofereix un servei d’intèrpret a la comunitat sorda de Canals
2018.04.10 L’Ajuntament ofereix un servei d’intèrpret a la comunitat sorda de Canals
10/04/2018

Canals, a través de la regidoria de Benestar Social, s’adhereix un any més al conveni amb altres ajuntaments per a promoure la supressió de barreres de comunicació, accessibilitat i la participació de les persones sordes.

 

L’acord, al qual s’adhereixen més municipis cada any, ha sigut signat pels ajuntaments de Xàtiva, Canals, l’Alcúdia de Crespins, Llanera de Ranes i Benigànim, a més d’haver-se actualitzat i millorat en el nou exercici. Mitjançant aquest conveni, Canals, amb una aportació de 2000€ anuals, permet posar al servei del col·lectiu sord del poble un intèrpret que assistisca a qui ho necessite durant tràmits que poden presentar alguna dificultat, com gestions administratives o processos burocràtics.

Per a Toni Sánchez, regidor de Benestar Social, “és una obligació i un dret, una acció necessària per a ser una societat inclusiva. Encara que siga d’una manera senzilla, donem el nostre suport a la comunitat sorda de Canals”. La proposta va ser aprovada al passat ple ordinari del 29 de març per unanimitat.