L'Ajuntament comença la poda i la substitució dels arbres de l'Avinguda Jaume I
2018.03.13 L'Ajuntament comença la poda i la substitució dels arbres de l'Avinguda Jaume I
13/03/2018

La regidoria de Serveis Municipals ha iniciat les intervencions a la zona del parc i del pàrquing de l'Avinguda Jaume I, que tindran una durada aproximada de dues setmanes.

 

Les accions de millora han començat per l'àrea interna, per tal d'interferir el menys possible en el trànsit de vianants que la rodeja. Una vegada acabada la poda en aquesta part es passarà a l'externa.

A banda, també se substituiran al voltant de nou arbres, entre olms, salzes i un fals pebrer, que per estar en un greu estat fitosanitari i de poca resistència física, poden resultar perillosos per als ciutadans i en especial per als usuaris del parc. En el seu lloc, es replantaran alzines, freixes, salzes blancs i tamarius africans, especies més resistents i adequades per a un espai urbà.

Per a Mai Castells, regidora de Serveis Municipals, "el primordial és assegurar-nos que els arbres no suposen cap perill per a les persones que gaudeixen diariament del parc". A més, afegeix que "encara que en aquest cas no ha sigut possible a causa del mal estat de salut dels arbres, sempre que és possible els replantem en altres llocs més adequats".