Al voltant de 80 persones gaudeixen de l'abonament teatral a Canals

2018.03.12 Al voltant de 80 persones gaudeixen de l'abonament teatral a Canals

12/03/2018

La regidoria de Cultura va encetar aquesta proposta al passat gener amb un total de 80 abonaments venuts, que permeten al públic estalviar a les entrades de les obres teatrals del Centre Cultural Papa Calixte III.

 

L'oferta englobava dos tipus d'abonament. En primer lloc el de temporada, que amb un preu de 36€ incloïa cinc espectacles: "Que flamenca sóc", "Chefs", "Pares y Nines", "El Intercambio" i "Héroes", el que suposava un estalvi de més de 10€. Amb aquesta opció, a més, es podia deduir el 21% de l'IRPF autonòmic en la declaració de la renda anual. Per altra banda, també es podia obtenir l'abonament Mini 3R, vàlid per als espectacles "Chefs", "Pares y Nines" i "Héroes", amb un preu de 20€.

Amb l'adquisició dels abonaments, a més d'estalviar-se diners en les entrades, els assistents s'asseguraven l’accés als espectacles. Després de la bona acollida per part del públic, es tornarà a treure l’abonament teatral per a la nova temporada de setembre a desembre. En paraules de Celia Ibáñez, regidora de Cultura, “des del departament continuem treballant per a oferir als veïns i veïnes una programació cultural de qualitat i amb avantatges econòmics que la fan més accessible per a tothom.”