Arriba la III Jornada StartUp Europe Week a Canals
2018.03.09 Arriba la III Jornada StartUp Europe Week a Canals
09/03/2018

La regidoria de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals ha preparat una edició més d’aquest esdeveniment impulsat per la Comissió Europea, que es durà a terme el dimecres 21 de març.

 

Bartolomé Nofuentes, diputat de Projectes Europeus, estarà present a la jornada amb la presentació de “Finançament europeu per a emprenedors i PIMES”. El CEEI (Centre Europeu d’Empreses Innovadores) i l’Agència Europe Direct també comptaran amb ponències sobre formació i treball a Europa. 

Programa StartUp Europe Week 2018- 21 de Març.

17.45 h. Recepció d'assistents, signatura i lliurament de documentació

18.15 h. Presentació i inauguració de la jornada. Ricardo Requena, alcalde i regidor del departament de Promoció Socioeconòmica 

18.20 h. Finançament europeu per a emprenedors i PIMES. Bartolomé Nofuentes, diputat delegat de Projectes Europeus

18.40 h. Europa: Oportunitats de formació i treball. Ana Enguidanos, cap de Servei de Relacions amb la Unió Europea de la Conselleria de Presidència de la Generalitat Valenciana.

19.10 h. Eurodyssea: Pràctiques professionals a Europa. Carmen Siscar, Servei del Fons Social Europeu de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic.

19.40 h. EMPRENEMJUNTS. Jordi Tormo, tècnic de Promoció Econòmica CEEI Alcoi- València.

20.15 h. Cloenda. Ricardo Requena, alcalde i regidor del departament de Promoció Socioeconòmica 

20.30 h. Espai networking i refrigeri

 

Ricardo Requena, responsable de l'àrea i alcalde de Canals, assenyala que "amb aquesta iniciativa, que es fa a Canals per tercer any consecutiu, la intenció és posar a l’abast d’empresaris, comerciants i emprenedors tota la informació referent a la iniciativa Startup Europe, amb les oportunitats de subvencions, formació i ocupació que es poden trobar a Europa." 

La inscripció per a participar és gratuïta i es podrà fer a través d’AQUEST enllaç o acudint directament a l’Agència de Desenvolupament Local. La jornada tindrà lloc a la Casa de la Cultura de ‘Ca Don José’.

 

2018.03.09 Arriba la III Jornada StartUp Europe Week a Canals2018.03.09 Arriba la III Jornada StartUp Europe Week a Canals