El Servici de Desenvolupament Local de Canals es reuneix amb la Diputació de València
2018.02.13 El Servici de Desenvolupament Local de Canals es reuneix amb la Diputació de València
13/02/2018

El passat 8 de febrer, l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Canals va visitar el departament de Projectes Europeus de la Diputació de València amb la finalitat d'estudiar les possibilitats de finançament europeu d'interés per a les necessitats de la localitat.

 

La reunió, que va comptar amb la participació del tècnic José Domingo, va servir per a mostrar noves vies de treball que maximitzen els recursos del poble i el finançament de les quals es contempla des de la Unió Europea.

Aquest encontre arriba com a conseqüència directa de la visita del diputat Bartolomé Nofuentes a Canals la passada setmana per tal de conéixer de primera mà la beca post de Diputació i les tres beques pròpies que estan duent-se a terme en l'Ajuntament. Amb aquesta acció va quedar confirmada l'adhesió de Canals a la xarxa de retenció del talent, pel que les converses a la reunió es van dirigir a accions concretes per tal de materialitzar aquesta adscripció.

Així mateix, en la cita a Diputació es va reafirmar la participació de Canals en la pròxima Setmana Europea d'Innovadors i Emprenedors (Startup Europe Week), que tindrà lloc al mes de març i que suposarà una perfecta oportunitat per a obtenir informació de les diferents vies de finançament europeu amb les que poden beneficiar-se els empresaris i joves del poble.