L'Ecoparc Mòbil en Canals arriba als quasi 80 registres de residus en quatre dies
2018.02.12 L'Ecoparc Mòbil en Canals arriba als quasi 80 registres de residus en quatre dies
12/02/2018

El servici d'Ecoparc Mòbil, encetat a Canals pel COR el passat 29 de gener, es troba disponible a la localitat i les pedanies tots els dilluns i dimarts de l'any.

 

En els quatre dies que la unitat ha desenvolupat les seues activitats en Canals s'han compatibilitzat un total de 78 registres de residus i quasi 160 quilos. En concret, les deixalles que més s'han reciclat a l'Ecoparc Mòbil han sigut els aparells electrònics, les piles, els envasos de plàstic, la roba, el calçat i els mobles. Altres objectes depositats han sigut les ulleres, cables i carregadors, telèfons mòbils, CDs, tubs fluorescents o cartutxos de tinta entre molts altres.

Mai Castells, responsable de l'àrea de Serveis Municipals vol animar als veïns i veïnes a què continuen acudint els dilluns i dimarts per a reciclar les seues deixalles: "per a la regidoria es compleixen dos prioritats amb l'Ecoparc Mòbil: la primera i principal millorar i contribuir amb el medi ambient, i la segona, oferir una recompensa a qui realitza una bona acció, la qual repercuteix amb els descomptes a la taxa del consorci".

Es recorda que l'horari de l'Ecoparc Mòbil és de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 18:00, i que aquest se situa cada dilluns a la font de l'avinguda Vicente Ferri i cada dimarts, de forma itinerant, a una pedania de Canals. A més, totes les persones que facen ús del seu DNI a l'hora de deixar els residus podran beneficiar-se de l'acumulació de punts per tal d'aconseguir descomptes al rebut del Consorci de Residus.