Canals participa en la reunió informativa de l'IVAJ sobre la nova llei i polítiques de joventut
07/02/2018
Jesús Martí, Director de l'Institut Valencià de la Joventut, ha congregat als regidors i tècnics de les diferents localitats de la província de Valencia per tal d'explicar-los, personalment, en què consisteix la llei 15/2017 i com afectarà, concretament, als ajuntaments i a les polítiques integrals de joventut.

 

Per a desenvolupar la nova legislació, que es va aprovar el passat novembre, el responsable de l'IVAJ ha informat a les administracions locals del seu paper dins d'aquesta llei, gràcies a la qual s'estipulen, per primera vegada, competències en matèria de joventut. Concretant en aquest tema, també s'ha parlat de les subvencions que es rebran i dels criteris que se seguiran a l'hora d'adjudicar-les; en total, 1.000.000€ en l'any 2018 destinats a establir polítiques de joventut en la Comunitat Valenciana.


 


El representant de Canals a l'encontre, l'alcalde i regidor de Joventut Ricardo Requena, ha aprofitat per a parlar directament amb Jesús Martí sobre assumptes d'aquesta índole en la localitat. Per una part, la conversa s'ha centrat en l'auditori sense acabar a Canals, i per l'altra, en l'oferiment de l'Ajuntament perquè el nostre poble siga seu d'una nova reunió similar a la realitzada a la Ciutat Administrativa "9 d'octubre" de València, però en aquest cas, dirigida a les comarques centrals per tal de continuar avançant en polítiques de joventut al posar en comú les experiències dels diferents pobles d'aquesta àrea geogràfica.