L'Ajuntament de Canals informa de la Relació de Llocs de Treball i la "carta de serveis"
2018.02.06 L'Ajuntament de Canals informa de la Relació de Llocs de Treball i la carta de serveis
06/02/2018

El passat divendres, 2 de febrer, la regidoria de Recursos Humans va dur a terme al consistori una reunió amb els treballadors municipals per a explicar aquestes propostes.

 

A l'encontre, on estaven presents l'alcalde, Ricardo Requena, i el 1r tinent d'alcalde i regidor de RRHH, Joan-Carles Pérez, es va tractar el començament de les tasques de la relació de llocs de treball de l'Ajuntament. Des de l'àrea, dirigida per Pérez, es busca impulsar aquest important i fonamental document amb la participació de tots els treballadors i sindicats, a través d'una comunicació i informació totalment transparent de tots els tràmits que es volen realitzar.

Prèviament, ja es va mantenir una reunió amb els representants sindicals de l'Ajuntament i els portaveus dels diferents grups municipals per tal de determinar quines són les accions a dur a terme i els passos a seguir. Amb aquesta aproximació, el que es pretén és informar de tot el procés per a evitar, com en situacions anteriors, un rebuig per part dels treballadors al document que es va preparar per part de la corporació.

En la reunió, a la que va assistir l'empresa adjudicatària d'aquest projecte, també es va explicar l'elaboració de la «carta de serveis». Aquest document, que per primera vegada es vol implantar a l'Ajuntament, servirà segons Pérez "per a objectivar les tasques de cada departament del consistori, els compromisos en l'atenció i tràmit dels documents administratius de tota la institució local i perfeccionar l'assistència i la resposta del nostre ajuntament amb la ciutadania. En definitiva, millorar la qualitat de l'administració pública a la qual l'actual equip de govern vol defensar."

 

2018.02.06 L'Ajuntament de Canals informa de la Relació de Llocs de Treball i la carta de serveis

2018.02.06 L'Ajuntament de Canals informa de la Relació de Llocs de Treball i la carta de serveis