Tot preparat per a la Fira Comercial del 10 de febrer
2018.02.08 S'obrin les inscripcions per a participar en la Fira Comercial Febrer 2018
06/02/2018

La regidoria de Promoció Socioeconòmica ja té llestes les activitats que es duran a terme durant la Fira Comercial, que se celebrarà el proper dissabte, 10 de febrer, en l'avinguda Vicente Ferri.

 

L'edició ja compta amb l'èxit de participació per part dels comerços, ja que són 50 les carpes inscrites, el màxim disponible. Aquests oferiran productes i serveis de tot tipus, des de roba, calçat i complements, fins flors o articles de papereria. Així mateix, s'aprofitarà la jornada per a entregar els premis a les guanyadores del Concurs d'Aparadors de Nadal i el Concurs de Selfies de La Foguera, amb el posterior sorteig de cupons per part d'Associem per a utilitzar en els comerços adherits a l'associació.

La Fira Comercial, a més a més, comptarà amb la visita del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, qui estarà visitant els stands de l’avinguda al matí després d’haver acceptat la invitació d’alcaldia.

Per altra part, els assistents podran participar en les activitats d'oci preparades, tant els xiquets amb contacontes, pintacares o castells inflables com els més majors amb la masterclass de cubbà, entre altres.

Amb l'organització un any més de la Fira Comercial, l'Ajuntament busca apropar el xicotet comerç local als veïns i veïnes de Canals, per tal de donar a conéixer i promocionar totes les possibilitats de consum existents al poble. En paraules de l'alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Requena, "estem molt satisfets per l'èxit de les inscripcions, la varietat i la resposta dels comerços. Amb la col·laboració de tots continuem consolidant aquesta data en el calendari comercial de les comarques centrals".

 

Horari Fira Comercial Canals- Febrer 2018