'Eventos Zombies LZD' torna a Canals el 14 d'abril
2018.01.22 'Eventos Zombies LZD' torna a Canals el 14 d'abril
22/01/2018

El conegut esdeveniment d'oci, que va creixent en popularitat, repeteix a Canals aquest abril gràcies a la bona acollida que va tenir en l'edició anterior.

 

 

La gimcana gegant, que es du a terme per tot el municipi de Canals, consisteix en què els participants sobrevisquen tota la nit a l'apocalipsi que ha assolit el poble, sortejant als nombrosos zombis que busquen noves víctimes de les que alimentar-se.

Aquest esdeveniment començarà a les 23:00h del dissabte i finalitzarà a les 06:00h del diumenge i tindrà lloc en els carrers del poble, edificis municipals i locals privats. És per aquesta raó que probablement s'escolten sorolls i es vegen a actors i actrius disfressats de zombis i militars, cosa que forma part de l'ambientació del joc.

Durant Last Zombie Day queda prohibit consumir alcohol i drogues; es tracta d'un esdeveniment recreatiu i esportiu amb l'objectiu d'oferir una activitat d'oci alternatiu, saludable i estimulant. Per altra part, cal tindre en compte que el nombre de persones participants serà aproximadament de 600 entre organitzadors i jugadors, pel que els carrers i establiments del poble s'ompliran, sobretot en les primeres hores de la nit. Açò, com ja va quedar comprovat l'any passat, tindrà com a conseqüència un impacte econòmic positiu per al poble, ja que els participants aprofiten el dissabte i el diumenge per a visitar la localitat, fer compres i menjar o beure als bars, cafeteries i restaurants de Canals.

Ricardo Requena, responsable de l'àrea de Joventut, afegeix que "des de la Regidoria es continua apostant per aquest tipus d'activitats en les quals no sols participen adolescents i joves, sinó que també poden fer-ho els adults, reunint a amics i famílies perquè gaudisquen junts d'aquesta proposta lúdica".

Per a més informació sobre els preus i el funcionament del joc consultar la WEB OFICIAL.

 

 

2018.01.22 'Eventos Zombies LZD' torna a Canals el 14 d'abril