Una quinzena de persones participen en el curs "Pernil: Tall i Servei" en Canals
Una quinzena de persones participen en el curs "Pernil: Tall i Servei" en Canals
28/11/2017

El curs "Pernil: Tall i Servei", organitzat per la regidoria de Promoció Socioeconòmica i el Centre de Turisme de València, es va dur a terme ahir al Restaurant Lorente de Canals.

 

Aquest estava dirigit a caps de sala, sommeliers, cambrers, ajudants o professionals del món de l'hostaleria en general que treballen en empreses del sector turístic (hostaleria o restauració) de manera activa o fixa discontinua.

Durant la formació els participants han tingut l'oportunitat d'aprendre les diferents denominacions d'origen, els tipus de tall i utensilis, les parts del pernil i el desosse, a més de familiaritzar-se amb les tècniques de tall i posar en pràctica els coneixements adquirits.

A primera hora del matí, l'alcalde i regidor de Promoció Socioeconòmica Ricardo Requena, va donar la benvinguda als alumnes i els va animar a aprofitar al màxim aquest curs totalment gratuït, el tercer dels tres cursos programats per l'Ajuntament de Canals amb el Centre de Turisme de València.

 

Una quinzena de persones participen en el curs "Pernil: Tall i Servei" en Canals

Una quinzena de persones participen en el curs "Pernil: Tall i Servei" en Canals

2017.11.28 Una quinzena de persones participen en el curs Pernil Tall i Servei en Canals