Hemeroteca Hemeroteca

La Diputació de València és conscient de la importància que té la música de banda en la cultura i la tradició valencianes, i a través de l'Àrea de Cultura va començar, el 1980, a mostrar el seu suport a les societats musicals de la província. Aquest mateix suport s'ha anat estenent a altres agrupacions musicals amb les quals comparteix el seu interès per transmetre la música, les nostres tradicions i la nostra cultura, com són: les corals, les orquestres simfòniques, les orquestres de pols i plectre, els grups de dolçaina i tabal i els grups folklòrics. En aquest sentit, i dintre d'aquesta campanya, l'Associació Musical Canalense oferirà un concert aquest diumenge, a les 19,30 hores, al Centre Cultural Calixte III.

2017.06.09 Retrobem la nostra musica. Ajuntament de Canals

09/06/2017

L' Associació Musical Canalense ofereix un concert diumenge al Centre Cultural Calixte III dins de la 38 Campanya Retrobem la Nostra Mùsica

La Diputació de València és conscient de la importància que té la música de banda en la cultura i la tradició valencianes, i a través de l’Àrea de Cultura va començar, el 1980, a mostrar el seu suport a les societats musicals de la província. Aquest mateix suport s’ha anat estenent a altres agrupacions musicals amb les quals comparteix el seu interés per transmetre la música, les nostres tradicions i la nostra cultura, com són: les corals, les orquestres simfòniques, les orquestres de pols i plectre, els grups de dolçaina i tabal i els grups folklòrics. En aquest sentit, i dintre d'aquesta campanya, l'Associació Musical Canalense oferirà un concert aquest diumenge, a les 19,30 hores, al Centre Cultural Calixte III.